Tijdens de drukste periode in mijn leven als echtgenote, moeder en manager bij een commercieel bedrijf kreeg ik een diep verlangen naar momenten van verstilling. Hatha yoga kwam op mijn pad en bracht mij door oefening en bewustwording de verstilling waar ik naar zocht en meer harmonie tussen privé en werk.

Deze ervaring vond ik zo bijzonder dat ik die graag wilde delen met anderen. Inmiddels ben ik geregistreerd yoga-docent (met verschillende specialisaties op het gebied van adem en meditatie, zie de Saswitha yoga-docentenbank), mindfulnesstrainer en coach.  De onderwerpen stress en slaap in combinatie met leefstijl en de invloed die ze op elkaar hebben, zijn mijn onderwerpen. Fascinerend, hoe je alleen door een ademoefening of een andere gedachte de aanmaak van allerlei stoffen in onze biochemische fabriek kan beïnvloeden. In mijn slaap- en stress programma’s maak ik daar optimaal gebruik van.

Ik ben afgestudeerd op het onderwerp yoga en slapeloosheid; een literatuurstudie. Ook ben ik categorie 1 mindfulnesstrainer (reg. 20171110) en geregistreerd eCoachPro.

Top